Suntem dedicați îmbunătățirii calității serviciilor de formare livrate către clienții noștri, punând accent pe inovație și integrarea mijloacelor multimedia în procesul educațional.

La Core Fusion, credem că formarea profesională eficientă se bazează pe o combinație între conținutul relevant și captivant și metodele de livrare inovatoare. Prin utilizarea mijloacelor multimedia, cum ar fi prezentările interactive, materialele video și simulările practice, aducem formarea la un nivel superior, oferind participanților o experiență interactivă și atractivă.

De asemenea, recunoaștem importanța evaluării psiho-sociale a participanților la curs. Înțelegem că fiecare grup țintă are nevoi și caracteristici specifice, iar prin evaluarea atentă a acestora, putem corela obiectivele programelor noastre de studiu cu nevoile reale ale participanților. Astfel, ne asigurăm că formarea profesională oferită este personalizată și relevantă pentru fiecare individ.

Un alt aspect esențial al formării profesionale eficiente este interacțiunea între cursant și lector. Punem un accent deosebit pe corelarea experienței și profilului psihologic al lectorilor cu cel al participanților. Selectăm lectori cu expertiză în domeniul specific și abilități excelente de comunicare și interacțiune, astfel încât să se creeze un mediu propice învățării active și schimbului de cunoștințe și experiențe.

Prin urmare, compania noastră vă propune un program de training cu module flexibile, care va fi realizat – pentru creșterea eficienței procesului de învățare – într-un mediu controlat și relaxant:

AI – curs de inițere
Manager Proiect autorizat ANC
Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene autorizat ANC
Competențe Antreprenoriale autorizat ANC
Inspector/Referent Resurse Umane autorizat ANC
Formator autorizat ANC
Asistent Relații Publice și de Comunicare autorizat ANC
Competențe Digitale autorizat ANC
Consilier pentru dezvoltare personală autorizat ANC

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei formări profesionale individuale sau organizaționale, suntem aici pentru a vă oferi programe de învățare personalizate și adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Colaborăm cu experți în diverse domenii pentru a vă oferi cele mai recente cunoștințe și instrumente relevante pentru a vă dezvolta competențele și a atinge obiectivele profesionale.

La Core Fusion, ne propunem să fiți în permanență la pas cu evoluțiile rapide din domeniul dumneavoastră și să vă oferim experiențe de învățare captivante și valoroase. Vă invităm să vă alăturați nouă în călătoria către creșterea și dezvoltarea profesională și să descoperiți beneficiile unei formări de înaltă calitate livrate cu pasiune și expertiză.