Curs PR și comunicare cod COR 333906, autorizat ANC

Cursul Asistent Relații Publice și Comunicare se adresează persoanelor interesate să își desfășoare activitatea în cadrul departamentelor de marketing, PR și comunicare. Asistentul de relații publice și comunicare este persoana care intermediază comunicarea dintre organizatie și publicul sau, gestionează imaginea organizației și contribuind semnificativ la îndeplinirea obiectivelor acesteia.

Mulți  asistenți de relații publice și comunicare lucrează autonom și își dezvoltă o expertiză recunoscută. Ei sunt definiți ca PR-iști independenți pentru agenții sau organizații, oferindu-le acestora serviciile lor. Se specializează, de obicei, pe un segment îngust al profesiei (organizator de evenimente, creator de mesaj etc.), fiind angajat în virtutea acestor calității.

Prin acumulare de experiență și dobândire de competențe manageriale, asistentul de relații publice și comunicare poate evolua către poziția de manager în relații publice și comunicare.

Agendă curs: Cursul se desfășoară pe parcursul a patru zile, timp în care participanții vor studia următoarele:

Ziua I:     

Munca în echipe multidisciplinare

Planificarea și conducerea campaniilor de PR

Realizarea materialelor

Pregătirea întâlnirilor de lucru

Test intermediar

Ziua II:   

Organizarea campaniilor integrate

Organizarea de evenimente

Evaluarea eficienței programelor de relații publice

Test intermediar

Ziua III:

Participarea la eficientizarea comunicării în organizație

Menținerea relațiilor cu mass-media

Dezvoltarea profesională

Test intermediar

Ziua IV:

Comunicare interactivă

Comunicare interpersonală

Examen în vederea obținerii diplomei acreditate ANC

Public țintă: Pe de o parte, acest curs este potrivit pentru persoanele cu experiență în domeniu dar care vor să fie la curent cu toate noutățile legate de acest domeniu și vor să se perfecționeze. Pe de altă parte, acest curs se pretează și persoanelor care vor să înceapă o carieră în acest domeniu, interactivitatea dintre participanți și trainer fiind un punct important astfel acesta va învăța relativ ușor ce presupune acest domeniu chiar din experiențele  persoanelor din cadrul cursului și mai ales direct de la trainer.

Metoda de instruire:  Cursul se bazează pe interactivitatea dintre cursanți și trainer și se centrează preponderent pe aspectele practic-aplicative, punându-se accent pe situații concrete și reale din activitatea de relații publice. Formatorii au o bogată experiență în domeniul educatiei adulților și al relatiilor publice, care vor împărtăși cunoștințele și experiența proprie, prin metode interactive și instrumente, precum studii de caz, exerciții practice, discuții dirijate de grup.

Diploma ANC: La finalizarea cursului participanții vor susține un examen, iar absolvenții vor obține certificatul de absolvire. Certificatul este eliberat sub antetul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale și al Ministerului Educației și Cercetării.

Acte necesare:  

  – Copie certificat de naștere

  – Copie carte de identitate

Pentru susținerea examenului în vederea obținerii diplomei acreditate ANC, cursantul va prezenta și copia diplomei de bacalaureat.

Sala de curs: Situată într-o zonă centrală a orașului, zonă ușor accesibilă, sala de training oferă toate facilitățile și serviciile necesare pentru buna organizare și desfășurare a cursurilor noastre.

Beneficii: 

–              Obținerea diplomei acreditate ANC

–              Vei învăța de la traineri cu experiență vastă, care au participat la organizarea campaniilor integrate și a evenimentelor

–              Vei invăța să lucrezi în echipă dar și să împarți sarcinile în funcție de rolul fiecăruia și de scopul final

–              Vei învăța să aduni informații despre companii și vei ști să le filtrezi astfel încât să organizezi campanii cât mai potrivite și cât mai personalizate în funcțție de profilul și istoricul organizației

–              Vei învăța cum să implementezi strategii în conformitate cu obiectivele alese pentru organizație

–              Vei ști cum să realizezi calendare ale acțiunilor ce urmează a fi implentate

–               Vei învăța cum să alegi forma mesajului,  caracterele potrivite, fotografiile culorile și prezentările grafice în așa fel încât să îți atingi scopul propus în ceea ce privește organizația

Bonus: Dacă îți convingi colegii și participați 15 persoane la curs, îți asigurăm gratuit locul.

Următoarea grupă programată: 08 -15 martie 2021, online. 

Pentru mai multe detalii, poți lua legătura cu noi: 

  • office@corefusion.ro
  • 0744 489 469