Conceptul Core Fusion derivă exclusiv din experiența dobândită.

Folosim în furnizarea de servicii pentru clienții noștri experiența vastă a echipei de coordonare și a colaboratorilor noștri, în așa fel încât informațiile furnizate și modul de operare să fie actual și potrivit nevoilor clienților noștri.

Spre deosebire de competiție, considerăm că în primul rând informațiile care ajung la clienții noștri – fie sub forma experienței în organizarea de evenimente, fie sub forma informațiilor din suporturile de curs – trebuie să fie derivate din practică, adaptate la cerințele clienților și actualizate în timp real, de aceea echipa Core Fusion își actualizează permanent cunoștințele și participă continuu la cursuri, programe de pregătire și schimburi de bune practici. 

Ce oferim

Echipa Core Fusion consideră resursa umană extrem de importantă și are ca obiectiv livrarea de servicii de calitate, fundamentate în egală măsură practic și științific, fără a vinde soluții teoretice abstracte inaplicabile, soluții empirice superficiale sau trucuri spectaculoase.

Cursuri pentru toate nivelurile.

Indiferent de nivelul de experiență sau cunoștințe pe care le au participanții, oferim cursuri adecvate pentru toate nivelurile. Fie că sunteți începători sau avansați într-un anumit domeniu, veți găsi cursuri potrivite pentru a vă îmbunătăți și a vă dezvolta abilitățile.

Experiență de învățare adaptate la nevoile participanților.

Înțelegem că fiecare participant are nevoi și ritmuri de învățare diferite. Prin urmare, oferim o experiență de învățare personalizată, adaptată la nevoile individuale ale fiecărui participant. 

Cursuri aplicabile în viața de zi cu zi.

Cursurile noastre sunt concepute pentru a fi practice și relevante în viața de zi cu zi. Ne concentrăm pe furnizarea de cunoștințe și abilități care pot fi imediat aplicate în diverse contexte și situații, astfel încât participanții să poată obține beneficii tangibile din învățarea lor.

Învățare metodică prin monitorizare continuă.

Oferim o abordare metodică a învățării, care implică monitorizarea continuă a progresului participanților. Prin evaluarea și urmărirea performanțelor lor pe parcursul cursului, putem oferi feedback constructiv și ghidare pentru a asigura îmbunătățirea continuă și atingerea obiectivelor dorite.

Analiză a nevoilor de formare

Înțelegem că fiecare organizație și grup de participanți are nevoi unice de formare. Prin urmare, efectuăm o analiză detaliată a nevoilor de formare ale clienților noștri pentru a dezvolta și personaliza cursurile noastre în funcție de acestea. Scopul nostru este de a satisface cerințele specifice ale clienților și de a le oferi soluții de formare relevante și eficiente.

Feedback si Follow-up.

Acordăm o mare importanță feedbackului și urmăririi progresului participanților noștri. Oferim feedback detaliat și relevant cu privire la performanța și evoluția lor în timpul cursurilor. De asemenea, oferim suport și follow-up după finalizarea cursurilor, pentru a asigura aplicarea și consolidarea cunoștințelor și abilităților dobândite.

Training pentru formatori

Oferim și cursuri de formare pentru formatori, pentru a-i sprijini în dezvoltarea abilităților de predare și facilitare a învățării. Aceste cursuri sunt concepute pentru a oferi metode și tehnici eficiente de predare, gestionare a grupului și facilitare a procesului de învățare, astfel încât formatorii să poată oferi o experiență de calitate participanților.

Cele mai populare cursuri

Ce spun absolvenții cursurilor noastre?

“A fost foarte bine structurat și documentat, programul pe zile-ore mi-a plăcut mult. Dinamica grupului a fost super, de-abia aștept să mă înscriu la următorul!” – Laura G.

Am înțeles că nu contează doar cantitatea și calitatea informației livrate ci și modul în care e transmisă. Suportul permanent acordat cursanților pentru înțelegerea și punerea în practică a noțiunilor învățate.” – Corina O.

A fost un curs grozav, cu un trainer extraordinar, profesionist, daruit si preocupat permanent de imbunatatirea cursului. Am primit multe informatii noi pe care cu siguranta le voi analiza, sintetiza si folosi in viitor. Sa stii ca am mai practicat meseria de „trainer” cu colegii mei, chiar si cursul de Linux. Am facut-o cum m-am priceput, acum, datorita acestui curs, o voi putea face la un nivel pult mai profesionist. Notele de 5 de mai jos sunt foarte muncite. Se vede, felicitari inca o data! Mult succes Anca!” – Cristian A.

 

“Nivelul la care a fost prezentat cursul va fi urmatoarea mea tinta. Ma voi pregati sa ajung acolo, la acelasi nivel ca trainer. Cursul a fost extraordinar.” – Tudor L.

Un curs bine structurat, un trainer charismatic și atent la nevoile și capacităție participanților. Informația furnizată a fost consistentă, la obiect și bine echilibrată vizual (imagini, ppt). Mi-a plăut dinamisul atelierelor și am apreciat organizarea trainerului. ” – Sorina M.

Mi se pare foarte util cursul, foarte bine structurată informația și de valoare, dacă aș putea da timpul înapoi cu vreo 2 ani când aveam în subordine pe la 25-30 traineri, l-aș fi impus pentru oricine preda sau ar fi vrut să predea la noi.” – Florin M.

 

“Mi-a plăcut trainerul. Am participat la cursuri online cu alți traineri care nu știau să empatizeze cu participanții. Anca știe să citească publicul și să adapteze stilului său.” – Mădălina J.

Cursul mi-a plăcut foarte mult. Informația mi s-a părut foarte bine structurată și prezentată. Mi-a plăcut trainerul deoarece explică foarte detaliat, la subiect, fără să piardă interesul cursanților. Exercițiile sunt foarte bine alese și ne scot din zona de confort, dar fără să te facă să te simți inconfortabil. Per total este genul de curs și genul de trainer pe care i-aș recomanda oricui dorește să își dezvolte nivelul profesional și personal.” – Diana A.

A fost de ajutor. Este un curs foarte bine structurat, interactiv ;i cel mai important pentru mine este că după fiecare zi de curs cea mai mare parte a informațiilor era deja asimilitată indiferent dacă reușeam sau nu să mai parcurg suportul de curs. Mulțumesc!”- Andrei M.

Este un curs foarte bine organizat, iar Anca este super cool 🙂 Am apreciat sinceritatea cu care ne-a vorbit, exemplele practice, foarte multe exerciții individuale și de grup. Bineînțeles, un mare plus pentru ca nu ai avut atitudinea de Andreea Esca (a citi de pe prompter), apreciez tare mult oamenii care discuta cu tine foarte natural și sunt permanent interesați să afle daca ai o opinie, daca ai înțeles exact topicul. Interactivitate, într-un cuvânt. Chiar se vede de la depărtare că este un curs muncit de-a lungul timpului și abia aștept să mă înscriu și la alte cursuri organizate de Core Fusion!”- Casiana D.

5 stele din 5. Organizat, structurat, cu informații noi; a ajutat experiența formatorului și feedback-ul primit. Mi-a plăcut foarte mult și m-a ajutat real să îmi îmbunătățesc vorbitul în public.”- Andreea C.

Ești gata să începi?

Contactează-ne!