Cursurile noastre

La Core Fusion, credem că formarea profesională eficientă se bazează pe o combinație între conținutul relevant și captivant și metodele de livrare inovatoare. Prin utilizarea mijloacelor multimedia, cum ar fi prezentările interactive, materialele video și simulările practice, aducem formarea la un nivel superior, oferind participanților o experiență interactivă și atractivă.

De asemenea, recunoaștem importanța evaluării psiho-sociale a participanților la curs. Înțelegem că fiecare grup țintă are nevoi și caracteristici specifice, iar prin evaluarea atentă a acestora, putem corela obiectivele programelor noastre de studiu cu nevoile reale ale participanților. Astfel, ne asigurăm că formarea profesională oferită este personalizată și relevantă pentru fiecare individ.

Un alt aspect esențial al formării profesionale eficiente este interacțiunea între cursant și lector. Punem un accent deosebit pe corelarea experienței și profilului psihologic al lectorilor cu cel al participanților. Selectăm lectori cu expertiză în domeniul specific și abilități excelente de comunicare și interacțiune, astfel încât să se creeze un mediu propice învățării active și schimbului de cunoștințe și experiențe.

Inteligență artificială - curs de inițiere

Îți prezentăm un curs interactiv și profund, care îți va oferi o înțelegere cuprinzătoare a ceea ce este inteligența artificială, cum funcționează și cum poate fi utilizată pentru a rezolva probleme complexe și pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

 

Expert accesare fonduri europene autorizat ANC

Ocupația de Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene reprezintă o profesie specializată în domeniul gestionării și accesării fondurilor europene destinate dezvoltării regionale, economice și sociale. 

 

Inspector/Referent Resurse Umane autorizat ANC

Inspectorul de resurse umane este o poziție profesională esențială în cadrul departamentului de resurse umane al unei organizații. În această funcție, individul este responsabil de monitorizarea și implementarea politicilor și procedurilor de resurse umane ale companiei, garantând că sunt respectate și înțelese corespunzător de către toți angajații.

Competențe Digitale autorizat ANC

Aflați cum să navigați cu încredere în lumea digitală cu programul nostru acreditat de Competențe digitale – Utilizarea tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere. Acest curs accesibil și cuprinzător este perfect pentru oricine dorește să-și îmbunătățească cunoștințele digitale, de la începători la cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile existente.

Manager de Proiect autorizat ANC

Competențele managerului proiect se corelează cu funcțiile ce ilustrează întregul proces de management de proiect. Prin acest curs, dorim să îți dezvoltăm competențe reale de scriere a proiectelor, învățând de la zero, cum să scrii o cerere de finanțare și cum o vei implementa. 

 

Competențe antreprenoriale autorizat ANC

Dezvoltarea antreprenorială are în vedere conceptele și metodele prin care se poate iniția, menține și dezvolta o afacere, atât din punct de vedere al relației dintre antreprenor și afacerea sa, precum și al pașilor și strategiilor ce trebuiesc urmate pentru buna desfășurare a acelei afaceri.

 

Formator autorizat ANC

Ocupația de formator este mult mai mult decât un loc de muncă – este o oportunitate de a schimba vieți și de a contribui la construirea unui viitor mai bun. Prin intermediul educației și formării, veți fi implicat în crearea de impact pozitiv în societate, formând generații viitoare, inspirând lideri și alimentând inovația. Vei avea un rol esențial în modelarea viitorului și vei fi parte a unui lanț de schimbări care va continua să se răspândească.

 

Consilier pentru dezvoltare personală autorizat ANC

Cursul de Consilier pentru dezvoltare personală, este conceput pentru a ajuta participanții să înțeleagă mai bine nevoile și preocupările clienților lor și să îi îndrume spre dezvoltarea personală. În timpul cursului, participanții vor învăța să creeze un spațiu de interacțiune cu persoanele consiliate, să investigheze situațiile probleme, să exploreze soluțiile potențiale ale acestora și să ofere consiliere privind modalitățile de dezvoltare personală.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei formări profesionale individuale sau organizaționale, suntem aici pentru a vă oferi programe de învățare personalizate și adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Colaborăm cu experți în diverse domenii pentru a vă oferi cele mai recente cunoștințe și instrumente relevante pentru a vă dezvolta competențele și a atinge obiectivele profesionale.

La Core Fusion, ne propunem să fiți în permanență la pas cu evoluțiile rapide din domeniul dumneavoastră și să vă oferim experiențe de învățare captivante și valoroase. Vă invităm să vă alăturați nouă în călătoria către creșterea și dezvoltarea profesională și să descoperiți beneficiile unei formări de înaltă calitate livrate cu pasiune și expertiză.