Curs Inspector/ Referent Resurse Umane cod COR 333304, autorizat ANC

Inspectorul de resurse umane este o poziție profesională esențială în cadrul departamentului de resurse umane al unei organizații. În această funcție, individul este responsabil de monitorizarea și implementarea politicilor și procedurilor de resurse umane ale companiei, garantând că sunt respectate și înțelese corespunzător de către toți angajații.

Un referent sau inspector de resurse umane necesită abilități puternice de organizare, de comunicare și de analiză, precum și o bună înțelegere a legilor muncii și a practicilor de resurse umane. Acesta trebuie să fie capabil să lucreze cu oameni din diverse medii și să rezolve conflicte într-un mod eficient și etic.

AGENDA CURSULUI:

 • Revenim cu un nou program atunci când definitivăm detaliile. Poți să te înscrii și te contactăm.

Cursanții vor studia individual și vor lucra la proiectul ce îl vor prezenta la examene în afara orelor de curs. Pe toată perioada, cursanții vor fi ghidați de formator, prin e-mail sau telefon de câte ori va fi necesar. Detalii despre formator, găsești aici.

TEMATICĂ:

 • Întocmirea documentelor de evidenţă a personalului;
 • Gestionarea documentelor de evidenţă a personalului;
 •  Organizarea recrutării personalului;
 • Inițierea în organizarea recrutării, selecției și formării de personal – exerciții practice în cadrul sesiunii de curs;
 • Întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a personalului – exerciții practice în cadrul sesiunii de curs;
 • Operarea în programul REVISAL – prezentarea aplicație – cu exerciții interactive;
 •  Contractul individual de muncă –conținut și tipuri de contract – exerciții practice în cadrul sesiunii de curs;
 • Executarea și modificarea contractul individual de muncă – exerciții practice în cadrul sesiunii de curs;
 • Regulamentul Intern – conținuturi si prevederi specifice de lucru;
 • Sănătate și securitate în muncă în Resurse Umane;
 • Tipuri de concedii;
 •  GDPR- informații actualizate aplicabile in Resurse Umane;

Competențe dobândite conform standardului ocupațional Inspector/Referent Resurse Umane

 • Întocmirea documentelor de evidență a personalului;
 • Gestionarea documentelor de evidență a personalului;
 • Organizarea recrutării personalului;
 • Întocmirea registrului general de evidență a salariaților;
 • Întocmirea ștatului de plată pentru personalul angajat;
 • Administrarea bazei de date de evidență a personalului;

Beneficii

Parcurgerea unui curs de Inspector/referent resurse umane autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) din România poate aduce o serie de beneficii personale și profesionale:

 1. Cunoștințe și Competențe Profesionale: Cursul îți va furniza o înțelegere aprofundată a practicilor și principiilor de resurse umane, inclusiv recrutare și selecție, legislație a muncii, administrarea salariilor și a beneficiilor, managementul performanței și dezvoltarea angajaților.
 2. Certificare Recunoscută la Nivel Național și Internațional: După finalizarea cu succes a cursului și susținerea examenului, vei primi o certificare recunoscută la nivel național și internațional. Aceasta poate fi un avantaj atunci când aplici pentru locuri de muncă în domeniul resurselor umane.
 3. Oportunități de Cariere Îmbunătățite: Având o certificare în resurse umane, vei avea mai multe oportunități de a obține un loc de muncă în domeniu sau de a avansa în cariera ta actuală.
 4. Îmbunătățirea Abilităților Interpersonale: Cursul îți poate îmbunătăți abilitățile de comunicare, de negociere și de rezolvare a conflictelor, care sunt utile în orice domeniu profesional.
 5. Înțelegerea Profundă a Legislației Muncii: Vei avea o înțelegere aprofundată a legilor și reglementărilor care guvernează relațiile de muncă, ceea ce poate fi valoros pentru angajatori.
 6. Rețea de Profesioniști: Cursul poate oferi oportunitatea de a interacționa și de a rețea cu alți profesioniști din domeniul resurselor umane, ceea ce poate duce la oportunități de colaborare sau de angajare în viitor.
 7. Dezvoltarea Abilităților de Leadership: Multe dintre competențele dobândite într-un astfel de curs, cum ar fi gestionarea conflictelor, comunicarea eficientă și înțelegerea motivațiilor angajaților, sunt esențiale pentru un lider eficient. Acest lucru poate fi valoros dacă aspiri la un rol de conducere în viitor.

Metode de instruire:

Cursul se bazează pe interactivitatea dintre cursanți și trainer și se centrează preponderent pe aspectele practic-aplicative, punându-se accent pe situații concrete și reale din activitatea de resurse umane. Cursanții vor învăța cum se realizează operațiunile în REVISAL, cum se completează un contract.

Public țintă: 

Pe de o parte, acest curs este potrivit pentru cei care doresc să înceapă o carieră în domeniul resurselor umane, dar  și pentru cei care vor să își aprofundeze cunoștințele și vor să se dezvolte continuu în acest domeniu, având în vedere modificările legislative periodice.

Diploma ANC: 

La finalizarea cursului participanţii vor susţine un examen, iar absolvenţii vor obţine certificatul de absolvire. Certificatul este eliberat sub antetul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educaţiei Naționale.

Acte necesare:   

 • Copie certificat de naștere
 • Copie carte de identitate
 • Copie diplomă de bacalaureat
 • Copie certificat de căsătorie(dacă este cazul)

Bonus: 

Vei primi un voucher cadou cu 10% reducere la viitoare noastre cursuri. De asemenea, ai ocazia să faci cadou acest curs prin cumpărarea unui voucher. Înscrie-te cu ajutorul formularului de mai jos și te vom contacta noi.

Preț vechi: 999 RON

Preț nou: 699 RON. Acest preț este final ce cuprinde și taxa de examinare, neexistând alte costuri ascunse. Înscrierea până la data de 15 aprilie 2023, asigură o reducere de 10%.

De asemenea, aveți posibilitatea plății și in două rate fixe: prima rată înainte de prima zi de curs iar a doua rată înainte de examen. Contactează-ne pentru detalii.

Ce spun participanții cursurilor noastre?

“Recomand! Organizare, discuții interesante, cursuri bine stabilite și interactive.  ” – Sorina M.

“Recomand cu drag cursurile organizate de Core Fusion!” – Ada P.

“Am participat la un curs de resurse umane susținut de cei de la Core Fusion, o experienta la superlativ din toate punctele de vedere. Oameni cu adevărat pasionați de ceea ce fac! Recomand cu încredere!” – Mădălina J.

“Cred în lifelong learning (omul, cât trăiește, învață), iar Core Fusion este perfect pentru asta! Semnat, un iubitor de cunoaștere absolvent a 3 cursuri grație Core Fusion.” – Silvian D.

 • Vă inscrieți la curs completând formularul de mai jos sau pe e-mail: office@corefusion.ro
 • După înscriere, vei primi e-mail de la noi pentru confirmarea înscrierii, îm general în 24-48 de ore.
 • După confirmarea înscrierii și efectuarea plății, veți primi pe mail link de acces în aplicația Zoom înainte cu o săptămână de începerea cursului.
 • Intrați în link-ul respectiv și vă înscrieți cu numele și adresa de e-mail. Este de preferat să vă descărcați aplicația pe calculator / laptop.
 • În ziua și la data începerii intrați în direct în link-ul respectiv.
 • Dacă nu te-ai înscris în timp util pentru această grupă, folosește acest formular iar noi te vom contacta atunci când vom deschide o nouă grupă.

  Ai întrebări? Te rugăm să ne contactezi.

  Cursul de Inspector/Referent Resurse Umane este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților iar certificatul eliberat este recunoscut de către Ministerul Muncii și Justitiei Sociale și Ministerul Educației Nationale(înlocuiește ANC).