Echipa noastră de la Core Fusion reprezintă nucleul companiei și este dedicată oferirii unor servicii de înaltă calitate în domeniul formării. Suntem mândri să avem o echipă de profesioniști entuziaști și dedicați, care pune în aplicare experiența și cunoștințele lor pentru a susține dezvoltarea personală și profesională a clienților noștri.

Credem în importanța dezvoltării continue, de aceea investim constant în echipa noastră. Participăm la seminarii și cursuri de dezvoltare personală și profesională, astfel încât să fim mereu la curent cu cele mai recente tendințe și inovații în domeniul educației. Aceste evenimente ne permit să ne perfecționăm abilitățile și să aducem în cadrul companiei noastre cele mai bune practici și metodologii de lucru.

De asemenea, achiziționăm periodic materiale de studiu și de cercetare în domeniul educației, pentru a ne asigura că suntem bine informați și actualizați în legătură cu noutățile din industrie. Prin aceste investiții, suntem pregătiți să oferim clienților noștri un serviciu de calitate, bazat pe experiență și pe cele mai recente descoperiri în educație.

Fiecare membru al echipei noastre aduce cu sine un set unic de abilități și expertiză. Avem lectori și instructori cu experiență vastă în domeniul educației, specializați în diverse discipline și metode de predare și de învățare. Ei sunt pregătiți să răspundă nevoilor și cerințelor fiecărui client în parte, adaptându-se la diferite stiluri de învățare și oferind un suport personalizat pe parcursul procesului de dezvoltare.

Încrederea, profesionalismul și pasiunea sunt valorile fundamentale ale echipei noastre. Ne dedicăm să ne îndeplinim misiunea de a oferi servicii de învățare de înaltă calitate și de a sprijini clienții noștri în atingerea obiectivelor lor de dezvoltare personală și profesională.

La Core Fusion, echipa noastră este motorul principal al succesului nostru și implicit al clienților noștri. În prezent, din echipa noastră fac parte următorii traineri:                                                                                        

                                                                                       

Anca Pricop, Trainer & Owner Core Fusion
Petre Eremia, Trainer & Entrepreneur
Alexandru Blănaru, Trainer & Entrepreneur
Dr. Gabriela Oprea, Trainer
Bianca Matei, Trainer