Despre Core Fusion

De ce Core Fusion?

Core Fusion este o companie dedicată îmbunătățirii resursei umane disponibile pe piața muncii din România. În acest sens,  Core Fusion înglobează trei direcții de dezvoltare sinergice: evenimentele corporate,  formarea profesională și serviciile de plasare a forței de muncă, ajutându-se de experiența cumulată a membrilor echipei coordonatoare. Cu un istoric relativ recent, Core Fusion a reușit în cei opt ani de activitate să se implice în organizarea unor evenimente importante din mediul de afaceri din România, să administreze formarea resursei umane în două proiecte strategice finanțate din fonduri structurale și să furnizeze formare profesională de calitate unui număr de cel puțin 1,500 de persoane.

Fusion. Core Fusion

Conceptul Core Fusion derivă exclusiv din experiența dobândită. Folosim în furnizarea de servicii pentru clienții noștri experiența vastă a echipei de coordonare și a colaboratorilor noștri, în așa fel încât informațiile furnizate și modul de operare să fie actual și potrivit nevoilor clienților noștri. Spre deosebire de competiție, considerăm că în primul rând informațiile care ajung la clienții noștri – fie sub forma experienței în organizarea de evenimente, fie sub forma informațiilor din suporturile de curs – trebuie să fie derivate din practică, adaptate la cerințele clienților și actualizate în timp real, de aceea echipa Core Fusion își actualizează permanent cunoștințele și participă continuu la cursuri, programe de pregătire și schimburi de bune practici.

Echipa Core Fusion consideră resursa umană extrem de importantă și are ca obiectiv livrarea de servicii de calitate, fundamentate în egală măsură practic și științific, fără a vinde soluții teoretice abstracte inaplicabile, soluții empirice superficiale sau trucuri spectaculoase potrivite în pub-uri.

Compania Core Fusion este adeptă a tehnologiei și integrării acesteia în soluțiile oferite, punând la dispoziția clienților o gamă largă de aplicații software și hardware pentru îmbunătățirea experienței.

Ing. Anca Pricop,
Director General

Core Fusion. Valori: Derivat din Experiență

Ne bazăm serviciile pe propria experiență.

Core Fusion. Valori: Tehnologia Informației

Trăim într-o lume schimbată de tehnologia informației drept pentru care ne-am adaptat serviciile oferite incluzând în acestea tehnologii noi.

Core Fusion. Valori: Verificare Academică

Forma fără fond ar fi trebuit să se oprească așa cum și-au dorit Maiorescu, Rădulescu, Kogălniceanu, Russo, Asachi, Ghica, Barițiu, Hasdeu și Eminescu. În secolul XXI, Core Fusion pornește o revoluție sprijinită pe argumente și inferențe logice, pornind de la informații verificate academic.

×